PRELIJEP NAČIN DA UREDITE SVOJ BALKON – mjesto gdje ćete najviše vremena provoditi ljeti!

Balkon je najljepše mjesto gdje ćete provoditi vrijeme čim dođe proljeće. Ako želite da promijenite njegov dizajn proizvođač nameštaja Ikea može vam pomoći . Ikea je predstavila svoju kolekciju za uređenje balkona i  terase.
S obzirom  balkoni i terase uglavnom imaju manju kvadraturu, pri izboru  namještaja za ove prostore treba da se pristupi planski. Naš savjet je da  stolice i stolovi treba da budu rasklopivi ili da prostor klupe za sjedenje istovremeno ima i kutiju za odlaganje.

dizajnidom-13

dizajnidom-15

Namještaj za balkone i terase je najčešće izveden od prirodnog drveta ili vještačkih materijala zbog toga što nije potrebno redovno održavanje. Veoma je popularan nameštaj izveden sa imitacijom ratana koja ima prirodan izgled te dugi vijek trajanja na otvorenom. Nameštaj od prirodnog drveta sa tapaciranim jastučićima će učiniti da više vremena za relaksaciju provodite na otvorenom.

dizajnidom-16

dizajnidom12

Decking i drvena podloga na terasi je način da vaš prostor učinite udobnijim i prijatijim . Nakon završetka lijepi i toplih dana, deking možete jednostavno rastaviti i spremiti za slijedeću sezonu. Takoše je nameštaj od plastike i metala odlično  rješenje da uvedete određene promjene .

Oglasi