Svaki dan imamo dodir sa raznim stvarima čija je energija zajedno sa onom koji imate na sebi. Naime, s adekvatnim znanjem imate moć da u svom domu i životu stvorite sebi uvijete za nesmetano strujanje životne energije , a i time osigurati blagostanje. U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih detalja koji vam može pomoći.

 

Najbolje bi bilo da prvo očistite generalno kuću, savjet je da počnete s radovima s lijeve strane na desno. Pretrpan prostor vam stvara probleme u komunikaciji a također i proizvodi loše energije međutim ni previše prazan prostor nije dobar najbolje je da prostor harmonizirate. Ukoliko imate osječaj da vas prostor tjera to vam znači da ga morate razveseliti prostor treba da probudi želju da se vratimo u njeg. Također previše zemljanih boja vraćaju na prošle dane i stalno se priča o prošlosti. U kući držite svjetiljke od soli.

 

Naime, himalajska sol se koristi kod migrene i glavobolje , konkurenciju jača , te potiče kvalitetne odnose. Sol držite u posudi na podu , a možete je prosuti i u kotove po porostoriji. Krupna morska sol skuplja negativnu energiju, možete je držati u stanu ili radnom prostoru u staklenu teglu stavite krupnu morsku sol i vodu , ostavite da stoji. Sliku ili simbol zmaja feng shiu smatra za gospodara kuće , pomaže vam za prilike u karijeri ali ne bi trebalo biti us pavačoj sobi. Stakleni zidovi ili staklene površine povezuju sa prirodom ali trebate biti oprezni jer previše stakla izaziva umor. Slike starog čovjeka privlači dugovječnost, slika vodopada priziva uspješnu karijeru. Slika feniksa da se stvori širok put u žovotu.

 

Oglasi