Predivne dekoracije sa SATOVIMA u domu: 5 nesvakidašnjih ideja!

Niste jedna od onih osoba koja voli pretjeranu dekoraciju zidova sa slikama raznih dimenzija, želite nešto unikatno kako bi se vaš dom razlikovao od drugih. Na pravom ste mjestu jer vam danas donosimo pet veoma zanimljivih i neobičnih dekoracija sa satovima koje možete primjeniti. Ako je sat lijep, neobičan i ako se uklapa u boje vaše prostorije on može postati centralni element kojeg će vrlo lahko svi da primjete.

U ovih pet ideja koje smo pronašli danas može se svako pronaći te se nadamo da će neke od ovih ideja se moći pronaći i u vašem domu.

  • SATOVI U RETRO STILU mogu se uklopiti u svaki ambijent te su sami od sebe veoma izražajni i lijepi. Preporučujemo vam da ih stavite iznad namještaja na kojem sjedite jer će vrlo lahko postat centar pažnje. 
  • ‘MEHANIZAM’ SATOVI se najbolje uklapaju uz ‘vintage’ uređenje doma jer mu dodaju određenu notu ‘starije’ ka kojoj teži sami stil tog uređenja.
  • BICIKLO SA SATOM – Evo jedan uradi sam projekat koji vrlo lahko možete napraviti. Zašto bi svi satovi morali bit na zidu kada neki mogu biti i u biciklu?
  • URADI SAM SAT ZA DNEVNI BORAVAK – Trebaju vam brojevi koje i sami možete napraviti i mehanizam sata sa dugim kazaljkama. Ovaj projekat je dobar jer ga sami sebi možete prilagoditi za vaše potrebe i izgled.
  • ZANIMLJIVI SATOVI ZA KUHINJU – Ovdje se možete i sami poigrati, ispod ovog teksta vam donosimo primjer kako možete urediti svoj sat.