POSTELJINA JE NAJBOLJI DIO DIZAJNA VAŠE SPAVAĆE SOBE!

Ukoliko želite da promijenite izgled spavaće sobe, a posebno da dodate osjećaj topline i stila , posteljina je ta koja igra važnu ulogu. Takođe, prekrivanje vašeg kreveta prekrivačem ili jorganom je važan  element da se osjetite ušuškanije tokom hladnih zimskih mjeseci. Dodavanjem samo par detalja, kao što je promejna boje ili dezena posteljine, možete dobiti vlastiti zimski stil i transformisati krevet u udobno i  blaženo mjesto za spavanje.
Mnoge tkanine se miješaju sa vještačkim materijalima kako bi duže trajale, s toga je važno da materijal bude što čistiji jer će tada  posteljina biti udobnija i mekša.

posteljina, uređenje doma, spavaća soba

dizajnidom8
Pošto je pala vanjska temperatura vazduha i pošto ste izabrali materijal i veličinu posteljine vrijeme je da vratite toplinu u vaš dom odabirom odgovarajuće boje i dezena prikladne za zimske mjesece. To podrazumjeva izbor boje (tamnije ili svjetlije), mekanu flanel posteljinu i vunene prekrivače. U zavisnosti od ninajnse zidova i rama kreveta vaše sobe možete se opredjeliti za svjetliju posteljinu, koja odbija svjetlost i osvjetljava sobu (što je i potrebnije tokom zime) , ili pak tamniju koja apsorbuje svjetlost i zagrijava te čini sobu udobnijom i toplom . Ove zime su u trendu  tamne nijanse i dramatičnije boje od sive, crne,  preko modre i ljubičaste koje se mogu pojaviti i na posteljini sa cvjetnim dezenom koji su ostale  u modi.

dizajnidom7

dizajnidom6

Oglasi