POLICA KOJA IMA TRI NAMJENE – odma ćete je poželjeti !

Ova polica svojom konstrukcijom nudi trostruku namjenu :

1. Galerija fotografija

Izlaganje vaših omiljenih fotografija kao i uramljenih slika ne mora uvijek biti svedena na dva, tri. Upotrebom ovih polica možete napraviti galeriju fotografija koja neće biti fiksirana i lako ćete slikama mijenjati raspored ili ih zamijeniti. Police za umjetnička djela mogu biti i veoma uske. Prilikom postavljanja slika, znajte da treba da budu skladne.

dizajnidom16

2.Izlaganje omiljene kolekcije

Jedna od najčešćih upotreba otvorenih polica je da prikažu mnoge kolekcije predmeta. Od starinskih šoljica za čaj ili starog posuđa od vaše bake, do starih suvenira i fotoaparata .Police su savršeno mjesto da se pohvalite onim šta sakupljate i istovremeno date enterijeru upečatljiv element . Međutim, nemojte sve predmete koje smatrate vrijednim nabacati na jednu policu.

dizajnidom14

3.Pregrađivanje prostora

Ako želite da pregradite prostor, a ipak ne želite da se obavežete na trajno rješenje u vidu zida, otvorena polica za knjige je pravo rješenje. Upotreba polica je zaista praktična i neće zatvoriti prostor u potpunosti. Ove police propuštaju svjetlost iz jednog dijela prostorije u drugi, a omogućit će  odvojeno funkcionisanje u svakom prostoru.

polica sa namjenama

Oglasi