PERFEKTNO UREĐENO POTKROVLJE – neobičan stil koji ga čini posebnim i drugačijim !

Crni podovi, crveni enterijeri i bijeli zidovi stvorili su klasični izgled za ovaj neobični i neočekivani element garsonijere.

Kuhinja u ovoj garsonijeri je dala modernu notu , ali i dalje je gostoprimljiva i topla. Smještena je blizu dnevnog boravka, a kuhinja nudi prostor koji je prilično gostoljubiv zbog prelijepih  podova od drveta. Bijeli zidovi ovdje predstavljaju mir i  red , dok crno stubište i ljestve, u kombinaciji sa srebrnim akcentima vam nude  pravi šik stil.

dizajnidom6

dizajnidom8

Nagovještaji žute i  plave  boje u dnevnom boravku oživljavaju  monokromatske bijele zidove. Zlatni stakleni stol, sa oker lampom daje svojevrsni kontrast, dok umirujuća plava sofa obećava osjećaj dobrodošlice i  za relaksaciju .

Bijela kuhinja sa srebrnim frižiderom i sivim ormarićima pokazuje  kako odsustvo usklađivanja boja može biti pravi izbor. Klizna vrata u kuhinji nude otvoren i pregledan pogled na bijeli stol i  stolice koje kreiraju neodoljivi kontrast zajedno sa podovima od drveta.

dizajnidom9

dizajnidom6

Jednostavni radni prostor je mjesto koje će vam  se ovdje najviše svidjeti . Crna stolica, u kombinaciji sa sivim ciglama i bijelim stolom je sve što je  neophodno za kompletni izgled.

Svjetlo sivi zidovi ukrašeni  fotografijama, krevet uređen sa sivim i bijelim malim i većim jastucima i drvenim podovima –  je ono što čini ovu spavaću sobu. Bijeli krevet i crno-bijeli prekrivač, u kombinaciji sa bojom mahagonija daju  ovoj prostoriji osobnost koja je zaista  neponovljiva.

Oglasi