OSVJEŽITE SPAVAĆU SOBU INOVATIVNIM IDEJAMA- učinite posebnim najintimniji prostor !

Spavaća soba je mjesto  našeg povlačenja u sebe, odmora od napornog i stresnog dana i prikupljanja energije za novi radni dan . Zato je veoma važno da izražava ličnost onoga ko u njoj boravi, i ne smije se zapostaviti, već bi je trebalo povremeno i osvježavati. To ne mora značiti neke velike promjene – ako ste zadovoljni svojim ormarom, a i krevet vam je udoban – promijenite sitnice koje će umiti spavaću sobu i biti u skladu sa vašim stilom i duhom.

dizajnidom10

dizajnidom11
Monotone spavaće sobe lako postaju interesantnije ako im samo dodate slike velikih dimenzija! Fotografije, slike, popucali zid iznad kreveta  ili sve popularniji natpisi ne moraju biti skupo rješenje, a promjena je će biti lako uočljiva.
Bijeli zidovi mogu biti odlično rješenje ako želite da vizuelno povećate prostoriju, ali mnoge podsjećaju na bolnice, te nisu dobar izbor kod uređenja spavaće sobe.

dizajnidom13

dizajnidom12png

Personalizujte prostor dodavanjem boje koja vam najviše godi  i uživajte u koloritnoj sobi. Plava, zelena i  narandžasta su sjajan izbor za spavaću sobu, jer su blage i umirujuće, a ako više volite jarku ljubičastu ili crvenu  – kombinujte ih sa neutralnim bojama i soba će nevjerovatno zračiti energijom.

Oglasi