Nakon mnogo godina čežnje, najdublje želje autora teksta konačno su se ostvarile kada je svjedočio nevjerojatnom čudu: Rada Manojlović bila je ispunjena beskrajnom srećom, a mnoštvo je bilo uzbuđeno i srdačno joj čestitalo.

Radin izvanredan uspjeh na nacionalnom talent showu pripisan je njezinoj odluci da prihvati svoju prirodnu ljepotu i suzdrži se od kozmetičkih zahvata. Iako je napravila male korekcije na zubima, one su bile minimalne u usporedbi s obimnim ortodontskim tretmanom kroz koji je prošla. Publika je složna u mišljenju da je Rada zadržala skroman stav, što je pokazivala kroz svoje izjave.

Rada je svoj uspjeh proslavila u svom govoru, ističući svoju dugotrajnu želju za nastupom na poznatim pozornicama Popovića i Granda. Ona je na svoj prepoznatljiv način naglasila važnost skromnosti i odlučnosti u ostvarivanju ciljeva. Prisjećala se svoje prve audicije, na kojoj su je roditelji podržavali, a koja je završila suzama razočaranja.

Unatoč teškoćama, Rada nije imala drugog izbora nego da privremeno okači svoj oštećeni telefon o zid. Ipak, nakon nekog vremena, stigla je radosna vijest da je prošla audiciju, ostvarivši svoj životni san. Ova važna izjava dobila je mnoge čestitke od njezinih najbližih.

Rada Manojlović, poznata ličnost srpske pop-folk glazbe, rođena je 25. kolovoza 1985. godine u Požarevcu. Njezina glazbena karijera započela je 2007. godine na natjecanju “Zvezde Granda”, gdje je osvojila drugo mjesto, otvarajući vrata mnogim uspješnim albumima poput “Cao bezobrazni”, “Deset ispod nule”, “Marakana” i “Metropola”. Njezin nevjerojatan vokalni talent i spoj tradicionalnih folklornih elemenata s modernim pop senzibilitetom osigurali su joj veliko priznanje i obožavanje.

Iako potječe iz Požarevca, Rada Manojlović postala je istaknuta figura u glazbenoj industriji Srbije, prepoznata i kao utjecajna figura za mlade talente te zagovornica očuvanja kulturne baštine kroz svoje glazbene aktivnosti. Njezino skromno podrijetlo nije ju spriječilo da postigne izvanredne akademske uspjehe prije nego što je krenula na studij ekonomije u Gimnaziji u Velikoj Plani.

Njezina snaga i odlučnost duboko su oblikovane njezinim osobnim iskustvima, uključujući gubitak majke Mirjane u ranoj dobi, što je ostavilo trajan trag na njezinu životu. Ipak, uz podršku obitelji, Rada je uspjela prevladati teškoće i postići velike uspjehe u karijeri.

 

 

 

Oglasi