ODMARALIŠTE KOJE ODUZIMA DAH – definitivno pravi zimski odmor


Predivno jezero Luis sa prednje strane i impozantni vrhovi kanadskih Kamenih planina prekrivenim snijegom u pozadini, nevjerovatni Fairmont Chateau Lake Louise pruža izuzetno luksuznu vibraciju koja svjest automatski prebacuje u stanje radosti.

 pravi zimski odmor

Ovaj prelijepi hotel svojim posjetiocima nudi sobe u stilu 19 veka, sa predivnim šumama i vodama boje smaragda, koje svojim tonovima dodaju ljepotu sveukupnom izgledu ovog mjesta. Pošto je zadivljujući ugostiteljski objekat osnovan u samom Nacionalnom parku Benf, njegovi posjetioci su okruženi prirodom od koje zastaje dah i njenim bujnim drvećem, dok postoji nekoliko načina da ispune  slobodno vrijeme ovdje – pješačeći, jašući konje, skijajuću ili pak uživajući u snoubordingu.

Uglavnom, sve zavisi od sezone u kojoj posjećujete ovo mjesto, ali pored svih ličnih izbora i preferensi, Fairmont Chateau Lake Louise hotel cilja ka tome da udovolji svima.

Pažnja koja je pružena detaljima je zaista nevjerovatna, u svakom aspektu boravka, sa vinskim podrumima i izvanrednom kuhinjom koja nudi samo najkvalitetnije obroke, pružajući gostima ovog prirodnog odmarališta nevjerovatna iskustva za sva čula.

Oglasi