Što se tiče ljubavnog života Novaka Đokovića, svi ga znaju od Jelene. Međutim, i prije toga, dok je još bio u juniorima, imao je i drugih djevojki. Međutim, kako je sa Jelenom, posvećen je samo karijeri, posvećen je djeci, a postao je i meta mnogih svjetskih ljepotica, što u stvari i ne čudi.

Poznata srpska manekenka Natalija Šćekić u intervjuu je otkrila da joj je u pokušaju da zavede Novaka Đokovića stigla primamljiva ponuda od 60 tisuća eura i ekstravagantno ljetovanje. Za poslovni sastanak u Londonu manekenka se odlučila za putovanje zrakoplovom, ali joj je prišla nepoznata osoba s neprimjerenom prosidbom za zamamnu plavušu.

  • Navodno mu se iz Engleske, gdje se već bavio sumnjivim poslovima, javila jedna osoba i zatražila njegovu pomoć u lociranju atraktivne mlade žene koja bi mogla namamiti Novaka, namamiti ga na intiman susret i sve to snimiti na filmu. Bez oklijevanja je posegnuo za Natalijom.

U razgovoru za “Svet” manekenka je ispričala događaj u koji je umiješan muškarac iz Beograda kojeg je poznavala i u početku smatrala uglednim menadžerom. Kad je dogovorio sastanak, pretpostavila je da se radi o legitimnoj prilici za posao, poput preuzimanja oglasa ili fotografiranja. Međutim, kako se razgovor odvijao i on otkriva svoj plan, ona je isprva vjerovala da je riječ o šali ili namještaljki za emisiju skrivene kamere. Apsurdnost situacije natjerala ju je da prasne u smijeh, no ubrzo je shvatila da nije šala. Doista su smišljali uznemirujući plan. Šokantno, dobila je upute da prati Novaka na privatno mjesto i snimi njihov susret.

Bez oklijevanja je odbila sramotni prijedlog.

  • Prijedlog se sastojao od iznosa od 50 do 60 tisuća eura, uz plaćene sve troškove odmora iz snova. Međutim, ovu sam ponudu smatrao duboko uvredljivom. Želim jasno reći da nisam tip osobe koja se bavi sponzorstvom ili se prostituira. Situacija me ostavila sa snažnom željom da ga polijem vodom, ali umjesto toga, skupila sam svoje stvari i otišla. Zamislite samo pandemonij koji bi nastao kada bi takva snimka postala javna. Bio bi to totalni kaos. Đoković ne zaslužuje takav tretman i jednostavno je nepravedno izlagati ga takvim okolnostima”, rekla je Natalija.

Nasuprot tome, ožujak je nova sezona za srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji nije navikao da nema niti jedan trofej. Bilo je veliko očekivanje da će osvojiti svoj 25. Grand Slam naslov na Australian Openu, ali njegov put je zaustavljen u polufinalu od strane budućeg prvaka Janika Sinera. Nadalje, odustao je od manjih turnira poput Dubaija, što je dovelo do razočaranja kada je eliminiran u trećem kolu u Indian Wellsu. U konačnici se odlučio povući i iz Miamija.

Kako je svoje posljednje vrijeme posvetio slobodnom vremenu i društvenim interakcijama, često je posjećivao nogometne i košarkaške utakmice, kao i razna okupljanja na koja su dolazili poznati pojedinci. Osim toga, čak je imao priliku sudjelovati u lažnoj ceremoniji vjenčanja na Floridi. Pitanje koje se svima postavlja je posjeduje li on, u dobi od 37 godina, još uvijek želju i odlučnost da se natječe s istom razinom predanosti. Dok Novak tvrdi da se ništa nije promijenilo, Talijani tvrde suprotno.

U članku koji su objavile talijanske novine “Gazeta dello Sport”, Đoković je opisan kao osoba ispunjena sumnjama i nedostatkom njegove uobičajene pobjedničke sposobnosti. Nagađaju kada će se vratiti na teren, napominjući kako više ne ulijeva strah svojim protivnicima. Izostanak njegovih suparnika Nadala i Federera, uz pojavu mladih tenisača, čini se da je utjecao na Đokovićevu motivaciju. U članku se također pogrešno navodi da je Đokovićeva vladavina na vrhu ATP liste trajala 404 tjedna, a zapravo je bila 417 tjedana. Ipak, činjenice ostaju: Đokovićev pobjednički niz je došao kraju, a njegova pozicija prvog igrača sada je ugrožena.

  • Trenutna situacija je daleko od idealne, pogotovo ako se uzme u obzir da Nole ima značajan broj bodova koje mora braniti na zemljanoj podlozi, uključujući i 2000 bodova koje je zaradio na Roland Garrosu prošle godine. Još uvijek nismo sigurni u njegov plan, jer trenutno trenira u Monte Carlu, što sugerira da će sudjelovati na ovom Mastersu. Međutim, izvori bliski njemu naznačili su da je njegova motivacija na najnižoj razini. Osim toga, još uvijek nije u najboljem fizičkom stanju, a nedavni rezultati mečeva spriječili su ga da nađe svoj ritam. Nadalje, ni njegovo psihičko stanje nije na dobrom mjestu. Ova opažanja vidljiva su iz njegovih izraza lica u prvim mjesecima godine, kako su izvijestili kolege u Italiji.

Očigledna je insinuacija da je Novakovo umirovljenje neizbježno, ali je srpski tenisač više puta izrazio svoju stalnu motivaciju i odlučnost da nastavi igrati sve dok je konkurentan i pobjeđuje na velikim turnirima. Stoga se može zaključiti da su ove tvrdnje samo špekulativne. Nadalje, postoje medijski napisi koji potvrđuju njegovo sudjelovanje na turniru u Monte Carlu počevši od 7. travnja.

Početkom ožujka Novak Đoković izrazio je svoju nepokolebljivu strast prema sportu i nastavak sudjelovanja na vrhunskom natjecanju, unatoč sve većim izazovima s kojima se suočava. Držeći se na svom najvišem položaju, i dalje je potaknut kovati nove rekorde i ostaviti trajan utjecaj. Dok izgledi za Olimpijske igre u Los Angelesu izazivaju uzbuđenje u njemu, priznaje da je još prerano za potpuno razmišljanje o njegovom sudjelovanju i da još ne može donijeti konačnu odluku.

Oglasi