NOVI I LUKSUZNI SISTEM ZA TUŠIRANJE KOJI ŠTEDI VAŠ NOVAC – uz relaksirajući doživljaj kupanja

Zašto su ovi tuševi baš bolji od tradicionalnih ? Počnimo sa tim što se voda širi i prekriva veću površinu tijela. Nebia tuševi koriste H2Micro tehnologiju koja je zaštitni znak kompanije i njome atomizuje vodu, pretvarajući je u oblak hiljada kapljica, šireći je na 5 puta većoj površini od onog regularnog tuša.

48a

Dizajneri tvrde da ovaj njihov proizvod pruža ono najbolje od svih snažnih tuševa,idealno  pomješano sa iskustvom koje možete doživeti u sauni – osvježava vas, ali istovremeno i savršeno dobro obavlja posao u održavanju higijene.

49a

I zaista, ne treba da se dosađujete detaljima, samo se opustute u mlazu i zapamtite koliko efikasan i efektan u smanjivanju troškova Nebia tuš može da bude.

50a

Nebija tuševi svojim korisnicima štede novac na 2 načina. Jedan je taj što koriste čak 70% manje vode nego obične glave tuševa, kako tvrde čelnici ovog brenda, dodajući još da se njihov proizvod većini vlasnika isplati za manje od 2 godine. Pored toga što koristi hiljade galona vode manje od uobičajenih tuševa, Nebia je, u tehničkom smislu, čak 13 puta termalno efikasniji sprečavajući time visoke troškove zagrievanja vode.

Oglasi