NAJNOVIJI TREND TUŠEVA -voda u novim dimenzijama !

Nova kolekcija  nadglavnih tuševa kompanije “Hansgrohe” pretvara obično tuširanje u vrhunsko senzualno iskustvo a kupatilo  transformiše  u pravu oazu mira i mjesto za relaksaciju. Ovakav trend tuševa je sve više zastupljen u evropskim kupaonicama.

Površina tuša je bez okvira,i okružena je uskim kućištem od hroma, koja pruža vrhunski izgled i čini ove tuševe prikladnim za svako kupatilo. Savršen dizajn krasi i njegova bijela staklena površina i sjajni metal koji su izrađeni od vrhunskih materijala, što cjelokupan prostor kupatila čini veoma prijatnim i vizuelno dopunjuje druge elemente kupatila. Tuševe dizajnirane na ovaj način odlikuje i fantastična pre­ciznost izrade kao i završne obrade, o čemu najbolje svjedoči podatak da je više od 200 otvora na njegovoj staklenoj ploči koja pokriva tuš izrezano pomoću veoma preciznog lasera.

trend tuševa u kupaonicama

dizajnidom1
Njegov izgled dodatno uljepšava njegova površina od kvalitetnog bijelog stakla koja se savršeno uklapa u plafon te unosi elegantnu notu cijelom kupatilu.
Njegova prijatna snaga će obgrliti cijelo tijelo vodom, te okrepiti  masažom pomoću pojedinačnih mlazeva, dok snažni režim “Mono Spray” opušta vaše tijelo i djeluje smirujuće.

dizajnidom3

dizajnidom2

Oglasi