NAJLUKSUZNIJI KLUB POD VODOM – Maldivi imaju najmoderniji klub od kojeg zastaje dah!

Predivan luksuzni klub pod nazivom “Sabsiks”malazi se nešto manje od 500 metara od obale i šest metara ispod površine Indijskog okeana.  Iznad njega, na samoj  površini nalazi se ekskluzivni restoran “Edž” , koji lebdi. Restoran ima bogatu ponudu morske hrane u koji možete da uživate.

dizajnidom5

dizajnidom6

I klub i restoran dio su luksuznog odmarališta na ostrvu Niyama, a do kojih se može doći jedino čamcem. U “Sabsiks” se ulazi samo preko “Edža”, spuštajući se stepenicama unutar tropskih dubina. Klub je okružen staklenim zidovima sa tri strane , koji posjetiocima omogućuju interesantan pogled i potpuni užitak.

dizajnidom9

dizajnidom8

Odmah na ulazu u klub, duž pozadinskog zida obloženog “Brancusi” ogledalima, smješteni su DJ pult i bar inspirisan školjkama, impozantnog oblika, , a nasuprot njih stolice koje svojim dizajnom podsjećaju na morske ježeve. Iznad je hiljade lanaca školjki koje su povezane u draperije i  vise sa plafona kluba. Šank je prekriven blistavim fiber staklom, koje stvara posebnu  atmosferu, mijenjajući se od ranog jutra do kasno u noć.

Oglasi