NAJBOLJE RJEŠENJE ZA TEPISONE KOD UREŠENJA BALKONA ILI TERASE – atraktivno i jedinstveno!

Ukoliko želite prorodan izgled u bašte i na terase kuće ili kafića postavite vještačku travu.  Vještačka trava je mekana i udobna prilikom hodanju, zbog čega mnogi  imaju osjećaj da se nalaze u prirodnom ambijentu. Dodatna pogodnost vještačke trave je  u tome što se vrlo jednostavno postavlja i prilikom korištenja ne iziskuje dodatne troškove održavanja.

dizajnidom6

Microsoft PowerPoint - Detail Price List Cover
Prilikom uređenja bašte ili terase, osim vještačke trave, u prodaji se mogu naći i atraktivni zeleni tepisoni koji posjeduju UV zaštitu, koja čini da njihova boja ne blijedi, što ih čini poželjnim za postavljanje na otvorenim prostorima.  U većini slučajeva svi se odlučuju iapk za drveni pod.

dizajnidom-4
Proizvodi od drveta deking su još jedno  rješenje za uređenje .  Tehnologijom termotretiranja drveta deking postaje otporniji na insekte i  vodu . Termo-tretman doprinosi tome da drvo dobije tamnije nijanse, što baštama i terasama daje toplinu i jednu notu elegancije. Nakon postavljanja deking se održaje jednostavno  uljenjem, što omogućava veći vodootpornost i postojanost boje.

dizajnidom7

Oglasi