Na dan 26. lipnja 2024. godine, medicinski tim je doživio iznenađenje nakon što je trajao osam sati porod djeteta (FOTO). Roditeljima je dolazak novorođenčeta donio veliku radost, ali i brigu o glatkom procesu poroda te zdravlju djeteta.

Ponekad se događaju izvanredni slučajevi koji privlače pažnju javnosti, a danas s vama dijelimo jedan takav slučaj.

Svako rođenje nosi svoju posebnu priču, no utjecaj ovog specifičnog slučaja je zaista izvanredan. Bez ustručavanja, trenutak kad se novorođenče po imenu Dexter pojavilo na svijetu, odmah je postao senzacija na internetu, i to s razlogom.

Od samog početka, dječak po imenu Dexter uspio je privući pažnju mnogih, unatoč izazovnim okolnostima povezanim s postojanjem spirale.

Lucy Hayden, majka djeteta, bila je iznenađena trudnoćom jer je redovito koristila kontracepcijske pilule. Ono što je zaista fascinantno jest da je na objavljenoj fotografiji beba hrabro držala kontracepcijsko sredstvo koje je trebalo spriječiti njezino začeće, oduševivši sve koji su vidjeli tu fotografiju.

Lucy se nalazi u vrlo rijetkim okolnostima, budući da je među samo jedan posto žena koje uspiju zatrudnjeti nakon primjene ovog tretmana, zahvaljujući spretnom skrivanju pilule unutar zaštitnog štita majčine posteljice.

BONUS ČLANAK:

Ako konzumirate samo jedan krastavac dnevno, možete očekivati niz pozitivnih učinaka na vaše zdravlje i dobrobit.

Krastavci su bogati antioksidansima koji se bore protiv raka, esencijalnim hranjivim tvarima i mineralima, što ih čini važnim dijelom zdrave prehrane. Osim što pozitivno utječu na fizički izgled, kao što su koža i kosa, krastavci igraju ključnu ulogu u općem zdravlju. Njihove tvari pružaju vitalnu energiju i učinkovito hidratiziraju tijelo, te su tradicionalno bili važan dio indijske prehrane i medicinskih praksi.

Jedan od ključnih benefita krastavca je olakšavanje procesa mršavljenja. Zahvaljujući visokom udjelu vode, krastavci pomažu u reguliranju gladi i kontroliranju unosa hrane. Budući da su niskokalorični i bez masnoće, odličan su izbor za one koji žele izgubiti višak kilograma.

Također, krastavci su izvrsni za probavni sustav zbog bogatstva vlaknima, hranjivim tvarima i hidratantnim svojstvima. Konzumacija samo jednog krastavca može značajno olakšati želučane tegobe i potaknuti zdravu probavu.

Visok sadržaj vode u krastavcima čini ih idealnim za hidrataciju kože i kose. Osim toga, krastavci su bogati vitaminima B i C te cinkom, koji su ključni za održavanje zdrave i sjajne kože. Prisutnost fizetina u krastavcima pomaže u borbi protiv znakova starenja kože, dok riboflavin, biotin i L-askorbinska kiselina doprinose zdravlju kose sprječavajući prerani gubitak i sijedu kosu.

Ukratko, redovita konzumacija krastavaca može donijeti brojne zdravstvene prednosti, uključujući bolju hidrataciju, podršku probavnom sustavu, poticanje gubitka težine te održavanje zdrave kože i kose.

Oglasi