KUHINJSKI PULTOVI OD PLOČICA – pultovi mogu biti veoma izdržljivi i korisni prilikom kuhanja

 


Do sada ste vidjeli različite ideje za lijepe kuhinjske radne površine a sada vam predstvljamo još jednu, koja čini trend koji se vraća u velikom stilu i to su pultovi od keramičkih pločica.

Ove kuhinjske komponente uživaju veliku popularnost još od 1980. godine a ovaj stil je ponovno dobio mjesto koje zaslužuje u svijetu dizajna. Postoji veliki izbor pločica koji možete isprobati ovisno od materijala kao što su drvo, beton, kamen, porculan, staklo i mnogi drugi, tako da je izbor zaista širok i za svakoga postoji željena opcija.

Ovdje sve zavisi od kuhinjskog dekora boja i izgleda, kao i izdržljivosti koja vam je potrebna, na primjer, mramorne, kamene i betonske pločice su neke od najistrajnijih.

KUHINJSKI PULTOVI OD PLOČICA
KUHINJSKI PULTOVI OD PLOČICA

Prekrivanje kuhinjskih pultova, pozadina, čak i zidova pločicama predstavlja vrlo popularnu ideju koja unosi harmoničan izgled u kuhinju. Ovakav dekor je stilski i definitivno kopira stari trend, čineći da se vaše pločice ističu još više tako što možete upotrijebiti različite obrasce ali u drugačijim nijansama, primjerice, sive šare na bijelim pločicama ili bež teksturu na sivim pločicama.

Oglasi