KREVETI KOJI SU PREVAZIŠLI I DJEČIJU MAŠTU – djela koja će vas očarati !

Neobični kreveti u raznim oblicima kakve i ne možete da zamislite oduševit će vas i vašu djecu kako mlađu tako i one starije.

Kada dizajnirate namještaj za djecu onda možete maštu pustiti  na volju, kako je portugalska firma Circu  to odlično razumjela i sprovela u djelo. Nedavno su lansirali novu seriju,  magičnog namještaja koji je namjenjen najmlađoj populaciji. U pitanju su dječiji kreveti neobičnih oblika koji svojoj idejom i konačnom obradom nikoga neće ostaviti ravdnodušnim.

dizajnidom5

Krevet Mala sirena je neobično parče namještaja kružnog oblika koje podsjeća na bisernu školjku, onakvu u kojoj spava ova poznata junakinja crtanih filmova. Krevet je prečnika 200, i visine 180 centimetara.

dizajnidom6
Najveći favorit je Bun Van – kombi u kojem možete boraviti cijeli dan! Klinci će biti opčinjeni dizajnom ovog kreveta koji predstavlja mnogo više od toga. U kombiju su ormari, skrivene pregrade, sofa,  krevet, i ono što djeca vole naviše – televizor!

dizajnidom17jpg

Ništa manje očaravajući je i magični vazdušni balon. Baš kao i Bun Van kmbi  i on spada u limitiranu kolekciju, a njegova specifičnost je što se da koristiti i kao sofa i kao krevet. Njegova glavna karakteristika je impozantan oblik.

Oglasi