KREATIVNE VITRINE ZA TRPEZARIJE – postat će središnja tačka vašeg enterijera!

Ne postoji ništa revitalizirajuće kao šarena vitrina što može vašu staru blagovaonicu osvjećiti i pružiti joj zadivljujuću središnju tačku koja će vaše prijatelje i goste zasigurno uvijek ostaviti bez daha. Komoda za posuđe svijetlih boja može postati dio kombinacije sa jednim većim trpezarijskim prostorom.

One mogu doći sa raznobojnih stolica,  prelijepog tepiha,  jednostavnog stolnjaka, ili čak od jedne obične i skromne keramičke vaze. Kombiniranjem pravih boja vaša trpezarija će izgledati kao pravo dizajnersko djelo u profinjenom okruženju, bez obzira na dekor koji ste odabrali.

dizajnidom

dizajnidom1

Predivna vitrina je dosta raznovrsnija od običnih ugradbenih ormara kojima mnogi od nas žele u modernim blagovaonskim prostorima. Možete vrlo lako micati svoju vitrinu okolo da bi se što bolje uklopila sa vašom posljednjom shemom dekora i sezonskih obilježja.

dizajnidom4

dizajnidom2

Retro vitrinu/komodu uvijek možete dekorisati i popuniti sa dosta predmeta, a ne samo modernim keramičkim posuđem, umjetničkim djelima ili mirišljavim svijećama nego čak i svečanim vijencima koji izgledaju perfektno u domu sa ovim vanvremenskim i antičkim komadima namještaja.

Oglasi