KLASIČNE RADNE POVRŠINE – zadovoljavaju svačije potrebe !

Pogledajte nekoliko ideja za sasvim drugačiji izgled radnih ploča koje mogu dati potpuno drugi ton vašoj kuhinji.
Provjereni materijali ne moraju uvijek biti najbolje rješenje.  Pomješajte kreativnost i uložite malo truda i dobit ćete jedan potpuno drugi izgled vaše kuhinje.

dizajnidom7

Ovo su neki od zanimljivih materijala koji sjajno izgledaju na radnoj ploči kuhinje, a uz to su  dobri i za održavanje što je preduslov za dobru radnu ploču.
Metalni novčići su jednostavni ali i jeftini kao rješenje za radnu ploču… samo ukoliko ne koristite eure ili dolare. Nakon što su popakovani po postojećoj površini i premazani epoksi smolom postaju veoma izdržljivo rješenje.

dizajnidom6
Još jedno kreativno riješenje, za one koji vole razigrani stil i dizajn. Za ovakvu radnu površinu možete koristiti mozaik keramičke pločice ili sami praviti svoj vlastiti mozaik, koji se opet na kraju premaže epoksi smolom, da bi postao kompaktna i čvrsta cjelina.
Reciklirano staklo – u ovom slučaju koriste se dijelovi starih  čaša, flaša ili drugi staklenih posuda, pomješani sa betonom ili nekim drugim vezivnim materijalom.

dizajnidom5
Sirovo drvo – Drvena ploča, gotovo je u potpunosti neobrađena te dobro rješenje za dobijanje efektne radne površine ili šanka koji će biti ukras trpezarije ili kuhinje .

Ukoliko ste više za klasična rješenja, pogledajte ovu radnu ploču sa vjerodostojnom teksturom drveta.

dizajnidom4

Oglasi