KAKO DA IZBJEGNETE VELIKI RAČUN ZA STRUJU -sa početkom zime i sve nižim temperaturama, javlja se vječita dilema – kako se ekonomično grijati ove zime?

Kako je proračun većinom odlučujući faktor pri izboru načina na koji ćemo se grijati, pitanje je da li se isplativije grijati se na struju, koristiti usluge centralnog grijanja ili prirodne resurse poput drva, ugljena ili plina.

Ekonomičnost grijanja pomoću klima uređaja najbolje se ogleda u tome što se za 1 kWh potrošene električne energije, može dobiti od 2 do 4 kW toplinske energije, dok drugi grijaći objekti koja rade na struju, u najboljem slučaju mogu pružiti onoliko toplinske energije koliko i potroše .

Ako volite umjetnost, ArtCool Stylist Inverter V će se svojim minimalističkim izgledom jako lako uklopiti u svaki interijer i diskretno krasiti svaki zid, kao pravo umjetničko djelo. Ukoliko vi ili vaši ukućani patite od alergija i problema s disajnim putevima, onda vam je neophodan Athena Inverter V klima uređaj koji posjeduje jedinstvene antialergijske i plazma 3M Multi Protection filtere, kao i Plasmaster lonzier Plus koji pomaže pri eliminiranju štetnih čestica, što će pročistiti zrak u vašem domu.

Oglasi