KAKO DA ISKORISTITE STARE KUHINJSKE PREDMETE –  ideje koje vam ovog puta predstavljamo će vas sigurno oduševiti

 


Naše kuhinje, tavani i ostave su puni stvari koje su nekada bile vrijedne, a danas nemaju nikakvu upotrebnu svrhu i samo skupljaju prašinu i smetaju. Radi li se o neobičnim setovima tanjura, šoljicama za kahvu ili pribora za jelo, svaki od ovih predmeta vrlo lako može postati novi centralni komad dekoracije u domu.

Retro i vintage predmeti su naročito na cijeni kada pričamo o dizajnu i dekoraciji interijera današnjice, pa vaši stari komadi posuđa, alati ili dekoracija mogu postati novi predmeti kojima ćete odlično ukrasiti svoj prostor.

Naravno, pored očigledne i dekorativne uloge, vaši stari predmeti mogu sada imati i novu namjenu, i svojom funkcionalnošću vam olakšati neke svakodnevne aktivnosti.

Ovako,osim toga što ćete napraviti više mjesta u svojoj ostavi za stvari koje su vam zaista potrebne, uz vrlo mali proračun ćete moći dekorirati svoj dom u svom individualnom i unikatnom stilu.

Također, neke od ovih ideja mogu biti i idealni pokloni za vaše prijatelje i bližnje, a za njihovu izradu vam je potrebno samo malo farbe, ljepila, ukrasne trake ili vrpce u boji. Zaposlite svoju maštu da radi punom parom i napravite nešto što će vam biti drago i što ćete željeti čuvati zauvijek.

Oglasi