IDEALNO SREĐEN STAN ZA MOMKE

Sve više momaka bira kućni dekor koji reflektira ono što predstavlja utočište za jednog mladog čovjeka. Ovaj moderni dom je baš jedan od takvih prostora, prozračno dizajniran te prepun svjetlosti.

4a

Izbor boja je jednostavan i moderan, sastavljen od bež, zelenih, sivih, bijeli, kao i toplih nijansi drveta i šperploče. Dekor je takođe moderan i stilski, s jako malo umetnutog industrijskog začina u vidu nekoliko lampi i rasvjete. U cijelom ovom dizajnu je korišteno obilje drveta koje interijeru pruža udobnost i toplinu.

6a

Kuhinja je isto tako obložena toplim drvetom kako bi dala što moderniji i udobniji izgled.

Cijeli stambeni prostor je moderan i jednostavan, sa velikim staklenim panelima koji vode ravno na prostrani balkon do kojeg se nalazi i kutna garnitura, svježe zelene boje, odakle se pruža predivan pogled koji neodoljivo poziva na druženje s prijateljima. Stolić za kahvu u dnevnoj sobi je napravljen od istog naslaganog drveta koje je korišteno i za drveni zid, dok industrijske stropne lampe podsjećaju da se ovdje radi o momačkom stanu i unose nešto malo muževniji osjećaj.

7a

Spavaća soba je vrlo prijatna prostorija, s prozorima u punoj visini, koja također pruža izlaz na balkon. U njoj se nalaze lijepo postavljen krevet i garderoba s ogledalom te nekoliko polica – onoliko koliko je  i potrebno jednom neženji.

5a

Oglasi