ELEGANCIJA: GLAVNA KARAKTERISTIKA LIBERA KUPATILA – prava evolucija stila


Libera, dio Snaidero USA Living kolekcije, donosi prefinjenu eleganciju u kupatilo, kako njihov besprijekorni asortima kada, ormarića, medicinskih ormarića i umivaonika obećava novi život svakom prostoru koji krase.

Široka ponuda raznih umivaonika sa više funkcija privlače pažnju kada govorimo o ovoj kolekciji, jer su predstavljeni sa inovativnim detaljima i stilovima, koji će vam omogućiti kreiranje savršenog kupatila. Čak i ukoliko imate ograničen prostor u kom možete ostvariti svoje snove, ovi zidni umivaonici će osigurati da svaki centimetar vašeg kupatila bude iskorišten na najbolji mogući način.

Modularni ormarići sa završnim detaljima koji su u skladu sa izgledom umivaonika daju vam dodatni prostor za odlaganje stvarčica, što se može izmijeniti ako vaš životni stil tako zahtijeva.

Ormarići mogu biti postavljeni kako biste kreirali brojne kompozicije, bilo da volite simetrične ili asimetrične oblike, uniformisane boje ili pak kontrastne završne detalje. Dostupni su u verzijama od brušenog melamina, sa matiranim ili sjajno lakiranim detaljima, a mogu kombinovati po vašoj želji, dajući vam široku ponudu jarkih boja i nježnih završnih detalja.

Oglasi