DOM KOJI SE U POTPUNOSTI UKLAPA U PRIRODNI PEJZAŽ – danas je vrlo teško  pobjeći od gužve i uhvatiti po koji trenutak tišine


U ovoj prelijepoj prirodi koja nudi relaksirajuće imanje Healdsburg, predstavlja baš jedno  utočište koje spaja svoje stanare s pejzažem koji ga okružuje. Firma Feldman Architecture je osigurala da dizajn ovog doma bude jednostavan i nekomplikovan koliko god je to moguće sa otvorenim površinama koje stvaraju gostoljubive i široke životne prostorije. Velika i pokretna staklena vrata konstantno spajaju ovaj skroman interijer s vanjskim svijetom.

Elegantna životna zona sa kuhinjom duplih visina i trpezarijskim prostorom do nje, otvara se prema velikom vanjskom paviljonu i prostoru u kojem se nalazi bazen. Otvoreni kamin u ćpšku, zajedno sa klupama, pruža jednostavnu zonu za odmor, a s druge strane nadahnjuje vlasnike kuće da što više vremena provode napolju.

I dizajn spavaće sobe nije ništa drugačiji i posjeduje operativna vrata koja je pretvaraju u otvoren i obogaćen smještaj, pun prirodnih ljepota, za samo nekoliko sekundi.

Ova kuća je jednostavno kreirana za potpuni užitak vlasnika i gostiju, dok ujedno predstavlja i idealno kalifornijsko prirodno utočište u koje je teško ne zaljubiti se.