BREND NASTAO OVE GODINE: ORIGAMI LAMPE

InspiriSani  umjetnošću savijanja papira poznatu kao origami, ljudi kombiniraju modeliranje se osvjetljenjem kako bi napravili originalne lampe od papira. Njihove lampe, bilo uključene ili isključene, privlače puno pažnje i šarmiraju svakoga tko ih gleda. Kreativci koji su osmislili ove dizajne uvijek imaju nove ideje, i testiraju nove materijale koji redovito obilaze njihov studijski prostor.

14a

Kao što je već rečeno, inspirirani su konceptom origami umjetnosti savijanja papira i predstavljaju originalne predmete koji će da uljepšaju dom. Svaka od ovih njihovih kreacija ima svoje individualne osobine koje su naglašene pokretima ili pozicijom.

15a

Napravljene su od dobrog i kvalitetnog papira od 160g, pri čemu su njihove boje pažljivo odabrane, kako bi se napravili različiti i unikatni ambijenti kada su lampe uključene.

17a

Ako kupite neku od njihovih kreacija, dobivate i “Uradi sam” paket sa svim neophodnim alatima za sastavljanje. Oni inače ljudima koji kupuju njihove kreacije daju podsticaj da od kupovnog modela naprave i  svoj dizajn.

16a

 

Oglasi