ATRAKTIVNA RJEŠENJA ZA UGODAN OSJEĆAJ TOPLE VODE – gorenje ima novu kolekciju bojlera!

Život je lijep i zato tražimo rješenja koja će naš životni prostor ispuniti udobnošću i elegancijom. Želite biti odgovorni prema okolišu i srazmjerno tome trošiti  vodu i električnu energiju. Birajte uređaje za svoju kupaonicu koje odlikuje vrhunska tehnologija, odlična energetska učinkovitost i inovativna rješenja  .

dizajnidom10

dizajnidom11

Gorenje bojleri različitog kapaciteta (od 5L do 300L) su prilagođeni različitoj upotrebi a svojim atraktivnim i vizualnim rješenjima pravi su izbor. Manje litraže, pod i bez pritiska , mogu se montirati iznad pulta, kao i  ispod pulta. Bojleri srednje litraže mogu se montirati vodoravno ili  okomito  na zid, dok postoje i oni koji se mogu pričvrstiti izravno na strop.

Voda je glavni element u kupaonici a boje koje unosite u dizajn doprinose opuštajućem učinku. Ako vam je priroda bitna – koristite prirodnu boju – zelenu, smeđu i plavu . Također zidovi u boji,ukrasne vaze, ručnici,  uljepšat će kupaonski ambijent.

dizajnidom13

dizajnidom12

Ako volite dugo tuširanje, ili uređaje sa naprednim tehnologijama, zapremine od 200-500L, Gorenje bojleri savršeno će se uklopiti u svaki dom.

Oglasi