Oglasi - Advertisement

NOVI I LUKSUZNI SISTEM ZA TUŠIRANJE KOJI ŠTEDI VAŠ NOVAC – uz relaksirajući doživljaj kupanja

Zašto su ovi tuševi baš bolji od tradicionalnih ? Počnimo sa tim što se voda širi i prekriva veću površinu tijela. Nebia tuševi koriste H2Micro tehnologiju koja je zaštitni znak kompanije i njome atomizuje vodu, pretvarajući je u oblak hiljada kapljica, šireći je na 5 puta većoj površini od onog regularnog tuša.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

48a

Dizajneri tvrde da ovaj njihov proizvod pruža ono najbolje od svih snažnih tuševa,idealno  pomješano sa iskustvom koje možete doživeti u sauni – osvježava vas, ali istovremeno i savršeno dobro obavlja posao u održavanju higijene.

49a

I zaista, ne treba da se dosađujete detaljima, samo se opustute u mlazu i zapamtite koliko efikasan i efektan u smanjivanju troškova Nebia tuš može da bude.

50a

Nebija tuševi svojim korisnicima štede novac na 2 načina. Jedan je taj što koriste čak 70% manje vode nego obične glave tuševa, kako tvrde čelnici ovog brenda, dodajući još da se njihov proizvod većini vlasnika isplati za manje od 2 godine. Pored toga što koristi hiljade galona vode manje od uobičajenih tuševa, Nebia je, u tehničkom smislu, čak 13 puta termalno efikasniji sprečavajući time visoke troškove zagrievanja vode.

Oglasi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here