Grand Produkcija od 2004. godine predvodi najpoznatije muzičko takmičenje na našim prostorima Zvezde Granda. Publika obožava da gleda nove emisije, a gleda se čak u Bugarskoj, Sjevernoj Makedoniji. Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori , Srbiji i Bosni i Hercegovini. Naime, ono što je neosporivo jeste da se svake godine prijavljuju kvalitetni takmičari pa je na članovima žirija veliki posao u odabiru onog najboljeg koji će odnijeti titulu Zvezde Granda.

 

Muzičko takmičenje Zvezde Granda , emituje se svake subote od 21 sat, i dostigao je svoju 20. sezonu. Svaka emisija je uzbudljiva zahvaljujući žiriju koji svaki put iznova nasmije publiku svojim predstavama. Naime, često dođe i to mimoilaženja mišljenja među članovima žirija , što rezultira žestokim sukobom a uvijek radi nekog takmičara, kao što je to bio slučaj u posljednjoj epizodi.

 

Naime, svaka nova epizoda rasplamsa neku novu raspravu što je bio slučaj i nedavni sukob pjevačice Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija. Unatoč prijateljstvu koje traje dugi niz godina , oni su posvećeni svojim obavezama kao članovima žirija tako je ovaj put Ceca odbila da pređe preko Milijevih odluka i izletila je iz studija vidno uznemirena jer Mili nije podržao njenog kandidata koji je dobio veliku podršku publike i ostalih članova žirija.

 

Pjevačica je izrazila razočaranje Milijevim ponašanjem i rekla da se on evidentno suočava sa nekim problemom. Dodala je da se zanemaruje mišljenje publike i nije dala odgovore na neka pitanja što se kosi sa svrhom ove emisuje odnosno zabaviti publiku i prepoznati talente. Saša Popović je ppkušao da je ubijedi ali je Ceca odbila da se vratgi na svoje mjesto člana žirija. Ostaje nam da vidimo da li će se Ceca vratiti u takmičenje ili će napustiti mjesto člana žirija.