Tokom uzbudljive i dugo iščekivane šeste sezone izuzetno popularnog rijaliti programa Zadruga, u centru pažnje bio je niko drugi do učesnik Zvezdan Slavinić. Dok je ulazio u Bijelu kuću, nastala je burna veza između njega i zanosne Anđele Đurišić, upola mlađe žene iz Crne Gore. Uprkos tome što je prije ulaska u rijaliti šou imao zauzet život, Zvezdan se nije ustručavao da se upusti u tajnu ljubavnu vezu, bez napora izdajući svoju odanu i nevjenčanu suprugu Anu Čuričić, dok su milioni gledalaca gledali u šoku i sa nevjerovanjem . Vrijedi napomenuti da su Zvezdan i Ana živjeli zajedno čak petnaest godina.

U početnim fazama svoje veze, Anđela i Zvezdan su pokazivali mladalačku ljubavnu vezu, zamišljajući budućnost u kojoj će živjeti u bajkovitoj kući okićenom živim cvijećem, uz podizanje velikog broja djece. Međutim, njihove idilične težnje su se oštro okrenule kada je Ana, Zvezdanova do tada nepoznata supruga, stupila na scenu na njihovom imanju u Šimanovcima, otkrivajući Zvezdanu stranu koja je bila daleko od divljenja. Otkrivajući svoju pravu prirodu, Zvezdan je pokazao sklonost agresiji i nasilju, sa teškom prošlošću koju je obilježila zatvorska kazna za ubistvo. U Bijeloj kući, održavao je kulturu neprijateljstva i agresije na dnevnoj bazi. Posljedično, putovanje para na takmičenju je naglo prekinuto, jer su diskvalifikovani samo deset dana prije dugo očekivanog finala, isključivo zbog prevladavanja njihovih nasilnih sklonosti.

 

Kako se navodi u ugovoru, Zvezdan i Anđela imaju zajednički dug od 50.000 evra prema producentskoj kući. Nažalost, njihova veza nije mogla izdržati izazove sa kojima su se suočavali u životu dok su se borili da sastave kraj s krajem. Shodno tome, Anđela je donijela odluku da napusti Zvezdan i vrati se u svoj rodni grad u Crnoj Gori. U međuvremenu, Zvezdan pokušava da ostvari prihod putem različitih platformi društvenih medija. Međutim, njegov otac, Moka, poznati košarkaš, duboko je zabrinut zbog pogoršanja zdravlja njegovog sina. Zvezdan svakodnevno doživljava epizode gušenja, ali odlučno odbija da zatraži medicinsku pomoć.Zvezdan ne ide na redovne kontrole , a evidentno je da se osjeća veoma loše, a cijelo vrijeme govori ako umre da ga sahrane kraj Ksenije Pajčin , koja je bila njegova najveća ljubav.

 

Oglasi