Danas se održava super finale rijaliti takmičenja Zadruga , a vlasnik Željko Mitrović izjavio je da se rijaliti više neće emitovati. Naime, on je to odlučio na osnovu preporuke predsjednika Srbije Aleksandra vučića a sve zbog dva užasna masakra koja su pogodila Srbiju početkom mjeseca maja.

 

Brojni građani izrazili su svoje nezadovoljstvo kada su izašli na proteste , te nasiljem prikazanim u rijalitiju Zadruga. To je zato što se zna da su učesnici emisije kriminalci i stralete, a glavna zvijezda tekuće sezone je Zvezdan Slavinić, koji je osuđen za ubistvo i pokazuje veoma agresivno ponašnje. Ovakvo ponašanje Slavinić je pokazao i prema bivšoj partnerki Ani, s kojom je živio 15. godine, fizički je napadajući i verbalno zlostavljajući redovno kada je predstavljena u emisiji.

 

Zvezdan i Anđela, koji su bili u ljubavnoj vezi, diskalifikovani su iz rijalitija i sada su dužni da plate po 50.000 evra zbog kršenja ugovora. Po izlasku iz šoua ostali su bez stana, pa ih je primio Zvezdanov otac Moka. Kako bi spojili kraj s krajem, počeli su da prave video snimke za društvene mreže. Nažalost, jedan njihov video je prijavljen i uklonjen sa Instagrama, kako je otkrio jedan od njihovih pratilaca.

 

Zvezdan je dao podršku fan stranici koja podržava i njega i Anđelu. Nedavno je objavio objavu na stranici u kojoj je izrazio zahvalnost onima koji su prijavili snimak. Zvezdan je istakao da on i Anđela samo šire ljubav, te da je posvećen nastavku ove misije. Mediji su zabilježili Zvezdanovu popularnost, a njegovi fanovi su čak pokrenuli akciju kako bi njemu i Anđeli kupili novi stan. Trenutno žive u malom stanu sa Zvezdanovim ocem, ali njihovi obožavaoci žele da ih vide kako žive u ugodnijoj i prostranijoj sredini.