Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, u poslednja dva mjeseca postao je istaknuta ličnost u Srbiji. Javnost Srbije često se pominje njegovo ime zbog mirnih protesta na kojima se zahtjeva ukidanje nacionalnog kanala Pink TV i dva tragična incidenta. Ovi događaji izazvali su šok i zabrinutost među ljudima, jer smatraju da ovaj medij promoviše nasilje. Zbog toga je Mitrović odlučio da sezonu Zadruge 6 završi ranije na zahtjev Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije. U početku su se šuškale da će ovo biti posljednja sezona, ali čini se da to možda nije slučaj. Osim toga, Željko Mitrović i njegova supruga Milika aktivno su se bavili korisnicima društvenih mreža, što je omogućilo bolje razumijevanje i povezivanje sa javnošću.

 

Umjesto toga, njihovi privatni životi su podvrgnuti javnoj kontroli. Domovi Milice Mitrović i Željka Mitrovića ostali su relativno nepoznati sve do pojave Instagrama, što je kasnije izmijenilo ovu realnost. Vlasnici TV mreže “Pink” često otkrivaju slike svojih ličnih stanova. Pansion Milice i Željka Mitrovića poznat je po živopisnom ambijentu, posebno kada im se djeca okupljaju iz raznih krajeva svijeta. U tim slučajevima počinju prave svečanosti.

 

Posebnu radost donjeo je dolazak Željkove unuke, koja je potomak njegovog sina Aleksandra i njegove bivše supruge, pjevačice Sonje Mitrović Hani. Kod kuće, Željko i Milica se nalaze u jedinstvenoj situaciji, jer su za sobom ostavili svog šarmantnog ljubimca čivavu, koji je noću spavao s njima. Nedavno je Milica na Instagramu podijelila nevjerovatnu scenu koja je sve zadivila. Naime, objavila je fotografiju snimljenu u luksuznoj hotelskoj sobi u Italiji, gdje su mnogi oduševljeni luksuzom bez premca kakav do sada nisu vidjeli.

 

Oglasi