Zorica Brunclik je pjevačica koja je na estradi pola vijeka i koja je poznata ne samo po svojim hitovima kojih ima puno nego i po svom burnom ljubavnom životu. Prije udaje za Miroljuba Aranđelovića Kemiša 1985. godine, Zorica Brunclik iskusila je tri veze i postala majka troje djece, što je na kraju dovelo do jednog od najtrajnijih i najskladnijih brakova u javnosti.U životu se nikad nisam pretvarao da sam netko tko nisam. Umjesto toga, uvijek sam bio otvoren i iskren u pogledu svojih osjećaja. Kad bih se ikad našao u situaciji da sam se osjećao kao da gubim i svoje i vrijeme druge osobe, otvoreno bih iznio svoje emocije i prekinuo vezu. Riječi su to pjevačice tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji “Ako proprovim” na K1, gdje je ispričala i kako joj je mladost bila ispunjena napornim radom, ostavljajući malo prostora za slobodne aktivnosti.

 

Obično su moji suputnici bili pojedinci koji su bili vješti u glazbenoj umjetnosti. Zajedno smo krenuli na putovanja, istraživali nova mjesta i zbližili se kroz ova zajednička iskustva.

S 18 godina prvi je put postala majka, rodivši kćer Mariju. To se dogodilo izvan braka, a ona je odlučila ne otkriti identitet oca.

Prilično je intrigantno da su sva tri muža Zorice Brunclik harmonikaši. Njezin prvi suprug bio je Zoran Tutić, dirigent orkestra u kojem je tada bila. Iako je njihov brak bio kratkog vijeka, dobili su sina Đorđa, koji danas ima dvoje djece.

Nakon što je drugi put pristala biti s harmonikašem Ljubom Kešeljom, dotični sada ima kćerku Miljanu.Tijekom braka s Miroljubom Aranđelovićem Kemišem u njihovu je obitelj primila najmlađu kćer Zlatu.

 

U međuvremenu su se okupljanju pridružili razni rođaci po bračnim vezama i značajne osobe unuka, što je rezultiralo time da je obiteljskom ručku prisustvovalo ukupno najmanje 30 osoba. Kako bi primili tako veliku grupu, Zorica i Kemiš su sobu u svom domu pretvorili u prostranu blagovaonicu, osiguravajući da svi imaju mjesto.

U iskrenom razgovoru s Gocom Tržan, Zorica Brunclik ispričala je kako su se troje starije djece nakon punoljetnosti odlučili prezvati Kemiš. Ova činjenica služi kao značajan pokazatelj nedostatka brige koju njezini bivši muževi pokazuju prema vlastitom potomstvu.

Nakon razvoda primjetan je izostanak upita o dobrobiti djece. Taj nedostatak interesa traje do danas. Miljana, koja danas ima dvoje djece, žali se što njen otac ne zna kako uopće izgledaju njegovi unuci. Osim toga, nedavno je održana proslava u znak sjećanja na prelazak Miljane Sare u odraslu dob. Pjevačica je, vjerna formi, izrazila te osjećaje svojom karakterističnom iskrenošću i transparentnošću.

Biografija:

Zorica Brunclik, poznata pjevačica podrijetlom iz bivše Jugoslavije, ima istaknutu poziciju u glazbenoj industriji. Rođena 29. lipnja 1955. u Beogradu, najstarija je i jedina kći, a u društvu su joj i tri mlađa brata. Nakon brzog razvoda roditelja, iskusila je različite životne uvjete. Dok je njezina majka jedva spajala kraj s krajem u siromašnom Smederevu, očeva obitelj u Beogradu omogućila joj je život u izobilju.

Slovačkog je podrijetla, prisutnost njezina oca u njezinom životu bila je ograničena zbog majčinog neodobravanja, jer je nastojao inatirati bivšu ženu. Unatoč tim izazovima, Zorica je bila uspješna u školovanju i rado je pomagala svojim vršnjacima, pa je privukla pažnju Bore Spužića Kvake, poznatog pjevača. Bora, čija je kći sa Zoricom dijelila zadaće, savjetovao ju je da radije nastavi glazbenu karijeru nego da nastavi ulagati u studij.

Na beogradskoj estradi upoznao ju je s bendom braće Karić, Plava zvezda, koji su joj ponudili mjesto pjevačice. Baveći se glazbom, upisala je i ikebanu u Školi za aranžiranje, a kasnije i studije ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Oglasi