Na snimku je svajetovala sve svoje pratitelje da ne leže na prekrivaču koji se nalazi na krevetu, jer oni se ne peru koliko i posteljina.

“Radila sam u hotelu pre nekoliko godina i želela bih da vam kažem sve tajne koje možda i  niste znali. Većina od hotela ne pere prekrivače između smjena gostiju u sobi. Grozna stvar je što se to radi samo jednom godišnje – ne ležite na njemu, skinite ga”, upozorava.
Ona također preporučuje izbegavanje konzumiranja bilo koje tečnosti iz čaša koje su na raspolaganju u sobama.

“Gotovo svaka soba koju rezervišete ima flašu vode za piće i čaše. Ne pijte iz njih, jer se ne menjaju sve dok deluju čisto! Naravno, menjaju se ako se vidi da su gosti pili iz njih, ali ako izgledaju kao da ih nisu pipnuli, čekaju sledećeg gosta”, otkrila je Ričard.

Ona ističe također istakla činjenicu da ne bi trebalo bosi da hodate po tepihu, jer bez obzira što se redovno usisava, vrlo retko se dubinski čisti. Ipak, opisala je i neke pozitivne strane boravka u hotelu.

“Ako imamo slobodnih soba, možemo vas nagraditi apartmanom ili vam dati bolju sobu bez ikakve naknade. Neki hoteli imaju politiku ‘stopostotnog zadovoljstva’, što znači da ukoliko vam se nešto ne sviđa, kažete menadžeru i dobićete to u svojoj sobi”, govori u videu.

Njen poslednji savet odnosi se na doručak i na to da možete zamoliti osoblje da vam pripremi obrok paket, koji možete poneti sa sobom, ako ne stižete na doručak na vreme.

Ovaj snimak izazvao je reakcije i drugih sobarica, koje su tvrdile da se u njihovim hotelima prekrivači često peru, ali isto tako i da poznaju ugostiteljske objekte u kojima to nije slučaj.

Izvor: Srbija Danas

Oglasi