U posljednje vrijeme kako iz svijeta tako i iz našeg regiona možemo da pročitamo i vidimo samo neke loše i tužne vijesti i koje nikoga vjerujemo nisu ostavile ravnodušnim. Naime, mi vam danas donosimo jednu zanimljivu priču koja dolazi iz jedne porodice, jer inače kada govorimo o odnosima snahe i svekrve tu je jedan steorotip koji govori o tome da one nemaju neki najbolji odnoos, a sa druge strane tu je priča o zetu i punici.

 

Naime, ovdje nekako uvijek postoji jedna doza ljubomore, mržnje jednog prema drugom i svakako sus e nametale osnove ponašanja. Ali kao da se barem nešto promjenilo pa imamo priliku da vidimo da snaha i svekrva koje imaju dobar odnos tako da nije kako je nekad bilo , pa isto tako i odnos punica i zet. Mi vam danas donosimo priču odnosno ispovijest jednog zeta koji je odlučio da sa javnosti podijeli svoju priču.

 

Radi se o tome da je on nakon što je oženio njenu kćerku pristao da oni svi žive zajedno, a kada su dobili i djecu porodica se proširila i u kući je postalo sve tjesnije i manje prostora za sve njih. On je tsko odlučio da svojoj punici priredi jedno iznenađenje, a radi se o tome da je on njoj rekao da je najbolje da ona napusti njihovu kuću i da se preseli u garažu na šta je ona ostala šokirana i ne znajući šta je tamo čeka. Bez riječi je pristala i krenula je prema garaži ali kada je otvorila vrata ostala je bez teksta, jer je on njoj preuredio garažu i napravio pravu malu fantaziju.

 

Oglasi