U ogromnom području globalne komunikacije postoji alarmantan broj odvratnih djela koja su toliko duboko uznemirujuća da ostavljaju ljude u nedostatku riječi kojima bi izrazile svoj šok i užas. U posljednje vrijeme, sajber prostor je preplavljen mučnim izvještajem o ženi koja je pretrpjela nezamislivo zastrašujuću iskušenje. Prema različitim pričama, dvije osobe u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim nasilno su ušle u skromni stan Nine Rudčenko. Nakon što su ušli, bezosjećajno i nemilosrdno su pokrenuli žestoki napad na nju, koristeći bejzbol palicu kao oružje po izboru. Međutim, razmjeri divljaštva nisu tu prestali, jer su je podvrgli neopisivim činovima mučenja sve dok na kraju nije pala u nesvijest.

 

Pored nezamislivih fizičkih i psihičkih agonija koje je već pretrpjela, krivci su je dodatno podvrgnuli užasnom iskušenju prisiljavanja da leži u samom grobu koji su joj zlonamjerno pripremili. U očajničkoj borbi za život, čvrsto je stisnula pesnice, očajnički dahćući za svakim dragocjenim dahom dok su njeni napadači bešćutno nastavili da je zakopaju živu. Pokazujući šokantan nedostatak humanosti, dvojica napadača su bezosjećajno prevezli Ninu Rudčenko na obližnje groblje, gdje su je polili vodom u uzaludnom pokušaju da je ožive.

 

Bez pružanja pomoći ili pokajanja, bezdušno su naredili da je izvuku iz groba u koji su je nemilosrdno natjerali, tretirajući je kao beznačajnu osobu. Nina je doživjela izuzetno uznemirujuće iskustvo, u kojem su joj se napadači surovo rugali i bezosjećajno smišljali svoje zle namjere da nanesu zlo njenim najmilijima. Na kraju su je sahranili dok je još disala, ostavljajući je da nestane bez traga.

Unatoč svemu, Nina je nekim čudom pronašla način da se oslobodi plitkog groba i čudesno se vrati u blizinu vlastitog doma prije nego što je podlegla iscrpljenosti. Sljedećeg dana, kada je njena sestra naletjela na njeno nepomično tijelo na podu, bio je to mučan prizor. Ninino lice nosilo je tragove brutalnog nasilja, sa dubokim modricama i krvlju zaprljanim njenom licu, zbog čega je Ljudmila na prvi pogled postala neprepoznatljiva. Njeno unakaženost je bila tolika da je Ljudmili trebalo dosta vremena da sastavi razbijene ostatke nekada poznatih crta lica svoje sestre. Nakon ovog gnusnog napada, hitno je preduzeta akcija da se žrtva hitno preveze u bolnicu, gdje je podvrgnuta sveobuhvatnom pregledu koji je obavio vješti hirurg Oleksandr Klimčuk. Temeljna istraga otkrila je uznemirujuću istinu – Nina je pretrpjela mnoštvo povreda, od kojih je svaka dodatno ilustrovala težinu njenog traumatičnog iskušenja.

 

Oglasi