Prije nekoliko dana rijaliti program Zadruga, koji je bio najgledaniji na ovim prostorima, završio je svoju posljednju 6 sezonu. Na iznenađenje svih učesnika, pobjednik je, po odluci gledalaca, izašla Aleksandra Nikolić. Tačnije, Aleksandra je nagrađena sa 50.000 evra. Mnogi su prošlu sezonu smatrali najgledanijom do sada, iako je morala da se završi ranije nego što se očekivalo zbog značajne tragedije koja je zadesila region početkom prošlog mjeseca.

 

Opšte je poznato da se 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar odigrao stravičan zločin. Šokantno, u roku od samo jednog dana pojavile su se vijesti o još jednom tragičnom incidentu, koji je rezultirao nesrećnom smrću više od deset osoba. Nakon ovih tegobnih događaja, narod Srbije je kolektivno izrazio odlučno protivljenje nastavljanju nasilja unutar Zadruge.

 

Vlasnik najpopularnije televizije u regionu Željko Mitrović odlučio je da prekine šestu sezonu rijaliti programa Zadruga, nakon što ga je na to pozvao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Ova odluka mnoge je iznenadila, pa su neki povjerovali da je format rijalitija prošao svojim tokom. Međutim, Mitrović i njegova supruga najavili su novi televizijski program za koji tvrde da će biti još bolji. Temu je prokomentarisao i Marko Đedović koji je naveo da zna detalje, ali ne može da ih iznosi u javnost. Otkriveno je da će učesnici biti pojedinci iz elitnog sloja društva, uključujući pisce, glumce i obrazovane pojedince. Iako nema mnogo informacija, javnost je već pokazala interesovanje za ovaj novi rijaliti šou. Šta vi mislite o novom rijaliti show koji će se prikazivati? Svoje mišljenje nam pišite u komentarima ispod ovog posta.