Prije nekoliko dana završena je posljednja sezona rijaliti programa “Zadruga”, koja je bila najgledanija na ovim prostorima. Učesnici su bili iznenađeni kada je Aleksandra Nikolić izašla kao pobednica, po odluci publike. Aleksandra je dobila nagradu od 50.000 evra. Mnogi smatraju da je ova sezona bila najgledanija do sada, ali je, nažalost, morala da se završi ranije nego što je planirano zbog tragedije koja se početkom prošlog mjeseca dogodila na našim prostorima.

 

Do sada je svaka sezona rijalitija “Zadruga” bila sve zanosnija u odnosu na prethodnu, ali je, nažalost, sada završena. Iako neki rijaliti šou “Zadruga” smatraju besmislenim, postoje i pojedinci koji su ga željno pratili i tužni su zbog njegovog prekida. Ipak, Željko Mitrović, vlasnik Pink TV-a, otkrio je planove za novi projekat koji će se emitovati na Pinku, potpuno drugačijeg formata. Novi rijaliti šou pod nazivom “Zadruga 7 elita” otkrili su Željko i njegova supruga Milica. Podijelili su nekoliko detalja o projektu, objasnivši da naziv označava fokus na elitne učesnike. U poređenju sa prethodnim formatom, ovaj rijaliti će biti opušteniji, sa dodatnim elementima unutar koncepta i manje oslanjanjem na striktno realne situacije.

 

Pripreme za predstojeći projekat su već počele, a audicije za nove takmičare počinju sutra. Za novu sezonu opredjeljen je ukupan nagradni fond od 250.000 evra, pobjednik dobija 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mjesto biti nagrađeno sa po 50.000 evra. Naziv nove sezone je “Elita”. Ovo obećava uvođenje intrigantne rijaliti šou formata koji će zaokupiti interesovanje brojnih gledalaca. Uz sagledavanje svih najava i detalja, početak željno iščekivane nove sezone “Elite” mnogi će željno iščekivati. Ovaj svježi format sigurno će privući gledaoce koji će znatiželjno svjedočiti ponašanju ove nove “elite” u rijalitiju i situacijama koje će se javljati tokom trajanja emisije.

Oglasi