Zdravko Čolić, poznati muzičar, dugi niz godina nosi titulu najistaknutije balkanske zvijezde. Njegova popularnost obožavatelja stalno rastu. No, osim Zdravka, pažnju javnosti plijeni i kćerka Una, koja se aktivno angažuje na društvenim mrežama. Uprkos tome što je Zdravko otvoreno izrazio svoje negodovanje, on ne može spriječiti Unu da se bavi svojom strašću prema fotografiji. Una jednostavno uživa u slikanju i uživa u povezivanju s drugima i bilježenju trenutaka kroz fotografiju. Mnogi pojedinci se slikaju s njom, dok Zdravko nije sklon takvim aktivnostima i vjeruje u pristup manje je više.

 

Kako je vrijeme prolazilo, tehnologija je donijela promjenu situacije. Danas je snimanje fotografije postalo jednostavnije uz pomoć mobilnog telefona, za razliku od ranijih vremena kada je trebalo angažirati profesionalnog fotografa ili posjedovati vrhunski fotoaparat i izdržati čekanje da se slike razviju. Zdravko pridaje veliki značaj svom braku i porodici, smatrajući ih ličnim i svetim. On nije sklon da otkrije bilo kakve informacije o njima široj javnosti i odlučuje da sačuva svoju privatnost.

 

Zdravko i njegova supruga proveli su 11 godina u vezi prije sklapanja braka, tokom koje su procijenili njihovu kompatibilnost i odlučili da li da nastave zajednički život ili ne. Čolić ističe važnost ne samo življenja u okviru popularne kulture i naglašava potrebu njegovanja vrijednosti, tradicije, pružanja podrške i poštovanja jedni drugima.

Unatoč izazovima koji dolaze sa svakim brakom, ljudi ih različito rješavaju ovisno o odgoju i zajedničkim vrijednostima. Zdravko se oštro protivi razvodu osim ako postoji valjano i uvjerljivo opravdanje. Ključno je procijeniti da li će osoba imati koristi ili patiti od takvog izbora. S obzirom na neizvjesnost budućnosti, trenuci opuštanja i sna mogu pružiti jasnoću i spokoj, bez obzira na rasprave i kontemplacije.