Pošto je dugo bila podstanar, Milica Pavlović je na kraju kupila luksuzan stan od 90 kvadratnih metara koji se nalazi u jednom od najraskošnijih beogradskih delova.

Razni mediji objavili su da je pevačica na stan potrošila neverovatnih 320.000 evra.

Nakon dugogodišnje posvećenosti svakodnevnim nastupima, nemirnih noći, višednevnog snimanja spotova i velikog ulaganja u svoju karijeru, upornost Milice Pavlović konačno se isplatila. Donijela je odluku da kupi raskošnu nekretninu na kojoj će boraviti u doglednoj budućnosti.
Nakon kupovine stana od 90 kvadrata u novobeogradskom naselju, pevačica je svu zaradu od albuma „Zauvek” potrošila na ovo luksuzno imanje. Stan košta 3.000 evra po kvadratu.

Šema boja Miličinog stana pretežno je sastavljena od toplih, zemljanih tonova poput braon i bež, sa izuzetkom njenih trpezarijskih stolica koje su upadljive plave nijanse. Sasvim je evidentno da je u uređenje i dizajn stana uložen značajan kapital, jer je pevačica koristila usluge profesionalaca koji su se pobrinuli da svaki detalj bude i estetski i besprekoran. Kuhinja je pevačici bila prioritet i kao rezultat toga odiše sofisticiranošću i elegancijom.

Instagram nalog Milice Pavlović, @senoritamilica, popularno je prisustvo na platformi društvenih medija.

Žuti pod u dnevnoj sobi je posebno intrigantna karakteristika, jer stvara oštar kontrast koji se neprimjetno usklađuje s drvenim komadima namještaja.

Kuhinja, smještena direktno preko puta dnevnog boravka, održava stilski neutralnu shemu boja bijele i sive, odišući dahom sofisticiranosti. Jedinstvena karakteristika kuhinje su barske stolice, dizajnirane bijelim geometrijskim linijama, koje daju dašak modernosti u prostor.

Milica je dosledno iskazivala posvećenost svojoj karijeri, ističući da joj je ona prioritet u životu i da ima velike aspiracije za njenim uspehom. Njen profesionalizam je visoko cijenjen, a pedantno planira svaki aspekt svoje muzike i karijere. Uprkos tome, nedavno je donela odluku da investira u luksuznu nekretninu u jednom od najekskluzivnijih delova grada, obezbeđujući sebi stalni boravak nakon dužeg vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Oglasi