Internet portali svakodnevno nude razne klipove i priče u kojima se prikazuju zanimljivi prijedlozi iz cijelog svijeta. Jednom davno, jedan mladić je pred mnogima doživio ponižavajuće odbijanje, za koje je govorio da je u stanju “sirovog grožđa”. Ipak, sljedeća priča je i zabavna i komična. Idiličnu prosidbu mladog para prekinula je radoznala “komšinica” na plaži. Zenika Lanca je podijelila TikTok video na kojem je otkrila romantični gest svog dečka koji je doveo do prosidbe.

 

Ipak, prijedlog nije prošao kako je planirano. Mora se priznati da su prijedlozi na javnim mjestima, posebno na plažama, uvijek podložni nezgodama i nepredviđenim okolnostima. Sadašnji Zenikin vjerenik napravio je šator okićen tortom, bijelim stolnjakom i brojnim jastucima. Na torti je bila poruka “Hoćeš li se udati za mene?” a u pozadini je bio postavljen znak sa istim riječima, što bi svaka djevojka poželjela. Dok se spustio na jedno koljeno, nepoznata žena je iznenada ušla na scenu kako bi preuzela pali znak. Umjesto da ode nakon toga, ona je uporno ometala poseban trenutak para i čak se činilo da traži pogled na prsten dok su se zagrlili, što je rezultiralo opštom neugodnom atmosferom.

 

Zenika je na TikToku pisala o tome kako upropastiti ponudu u sekundi. Tiktoker savjetuje da budete oprezni s događajima koji se događaju jednom u životu jer su posljedice nečijih postupaka nepredvidive, a određene stvari se ne mogu planirati. U početku, namjere mogu biti dobre, ali se svako naknadno ponašanje brzo može smatrati nepristojnim. Brojni komentari se mogu pronaći ispod videa koji je na TikTok-u dobio preko 730.000 pregleda. Neki od ovih komentara izražavaju osjećaj očaja i stalnog straha. Pogledajte cijeli video i podijelite svoje mišljenje o njemu.

@warngwarngPlease be mindful of other people’s once in a lifetime event! You never know you’re already ruining it 🥹 But i won’t have this any other way! I’ll redo this all over again 🫶🏼💞

♬ original sound – Zenicca Llanza

https://www.tiktok.com/embed.js

Oglasi