Zbog nepokolebljive posvećenosti Rade Manojlović svom umjetničkom stvaralaštvu, ne čudi što se godinama za redom etablirala kao jedna od najtraženijih vokala na našim prostorima. Pažljiva organizacija njenih emisija i kontinuirano povećanje potražnje za ulaznicama jasno ukazuju na izuzetan uspjeh koji je postigla u svom profesionalnom radu.

 

Međutim, ključno je priznati da je njeno nedavno povećanje aktivnosti negativno uticalo na njeno sveukupno zdravlje i dobrobit. Rada Manojlović uzbunila je pratioce na društvenim mrežama izražavanjem umora i iscrpljenosti. Slika koju je podijelila iz bolnice ne samo da je izazvala zabrinutost među njenim pristalicama, već je izazvala i burnu debatu. Pjevačičina odluka da postavi svoju fotografiju u kolima hitne pomoći, koja pokazuje znakove iscrpljenosti i bljedila dok je povezana na intravenski inzulin i nosi masku za kiseonik, bila je vođena ogromnom navalom pogrdnih komentara koje je dobila o svom fizičkom izgledu na TikToku.

Dozvolite mi da vam prenesem važnu poruku: predmetni video, onaj koji vas je isprovocirao da vrijeđate moj fizički izgled i crte lica, zapravo je snimljen nakon mojih terapijskih sesija. Osećam primoran da vas obavestim da se trenutno borim sa bolešću, umorom, nesanicom, kao i da se podvrgavam intravenskim tretmanima i inhalacionim terapijama, kao što možete primetiti. Ipak, imperativ je da naglasim da me moj vanjski izgled ne opterećuje, niti me definira niti ometa moju sposobnost da vodim ispunjen život. Čini se da nekima od vas posebno smeta moj izgled, koji mi je prilično intrigantan. Izvinjavam se zbog sadašnjih okolnosti, ali moram izraziti svoje nepokolebljivo povjerenje i vjeru u vlastitu ljepotu. Da nije bilo ovog nepokolebljivog povjerenja, ne bih ovo dijelio sa javnošću. Molim vas prihvatite moj virtuelni gest naklonosti i ne brinite se o svom izgledu. Prihvatite život oslobođenja i autentičnosti. – napsiala je pjevačica.

 

Oglasi