U septembru će Jelena Karleuša i mlađa kćerka Duška Tošića proslaviti 14. rođendan. Nedavno je svojim TikTok pratiocima otkrila da je njena omiljena pjesma sa maminog albuma “Karly B*tch”. Na dan izlaska albuma, Nika je snimila kratak video, pokazujući kako uživa u “bubble tea Alpha”, tek lansiranom JK proizvodu. Iako je bilo brojnih pozitivnih komentara, pojavili su se i očekivano negativni. Jedan pojedinac je prokomentarisao “reci mami da je mogla bolje”, na šta je Jelenina kćerka odgovorila na mamin karakterističan način: “Možeš li bolje?” Jelena se osvrnula na ovaj incident navodeći da njena dkeca shvataju njen status renomirane javne ličnosti i da ga dobro nose. Iako mi je žao što je moja kćerka opterećena odbranom svoje majke, ona je svjesna i maminog vrlo vidljivog statusa javne ličnosti.

 

Unatoč svojoj mladoj dobi, moja kćer je svjesna realnosti da njena ogromna popularnost i baza obožavatelja privlače one koji koriste platforme društvenih medija da izraze svoje frustracije. Međutim, ona je i dalje dobro vaspitana i ima sposobnost da se tvrdi s poštovanjem, a da nikoga ne uvrijedi. Izvanredno je da sa samo 13 godina dijeli majčinu držanje i kulturu. Jelena je spekulisala da li su njene kćerke imale ulogu u njenoj odluci da sarađuje sa Devitom, koja je posebno popularna među mlađim generacijama. Međutim, na kraju je moja naklonost prema Devitu bila ono što je inspirisalo saradnju. U promotivnom periodu moji klinci su najviše uživali u igrici sa Milicom, koja im je i dalje omiljena.

 

Treba napomenuti da Telegraf.rs prenosi da sam snimao i duete sa njihovim favoritima. Obično moje kćerke ne slušaju istu muziku u kojoj uživamo moj muž i ja. Međutim, postoje izuzeci kod Milice i Devita, koji takođe cijene Vojaza. Jelena je otkrila da nisu upoznati sa našom domaćom muzičkom scenom. Nedavno je Jelena Karleuša bila domaćin zapažene promocije svojih novih albuma „Alfa“ i „Omega“, koja je privukla brojne saradnike, kolege, prijatelje i članove porodice na krov jednog tržnog centra u Beogradu. Nakon 11 godina, Jelena je izvela nezaboravan nastup sa ciljem da pokaže da naša produkcija može parirati svetskim zvezdama. Jelena je na događaj stigla odevena u futuristički bež ansambl koji joj je prijao, ali njena kreativnost tu nije stala. Ubrzo je promijenila odjevnu kombinaciju i sama otjelotvorila lik “Alfe”, obuvši metalni top i kožne pantalone.

 

Oglasi