Neda Ukraden, renomirana pop umjetnica, zapažena je figura u industriji pop muzike skoro pola vijeka, privlačeći značajnu pažnju javnosti tokom svoje karijere.

Iako se povezuje sa Sašom Popovićem i Tonijem, supružnikom Dragane Mirković, Neda tvrdi da su u prijateljskom odnosu. Njen unuk ima posebno mjesto u njenom srcu i ona ga duboko cijeni. Uprkos glasinama o njenim čestim estetskim operacijama, Neda pojašnjava da se samo dva puta godišnje podvrgava procedurama podmlađivanja lica uz pomoć radio talasa.

Neda Ukraden, koja ima 73 godine, ima građu na kojoj bi joj pozavidjele mnoge njene mlađe koleginice. Svoje dobro i zdravo tijelo pripisuje zdravoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti, koja uključuje igranje tenisa, plivanje i vježbanje u teretani. Osim toga, podvrgava se tretmanima protiv celulita i kavitacije u kozmetičkim salonima. Uprkos godinama, Neda ima dovoljno samopouzdanja da se fotografiše u kupaćem kostimu. Već dugi niz godina dobro njeguje svoj izgled držeći se prehrane bogate hranjivim namirnicama koje su tipične za mediteransku kuhinju, poput kuhanih jela, povrća, voća i maslinovog ulja. Pjevačica je ranije napomenula da je njena besprijekorna figura rezultat svakodnevnih jutarnjih vježbi i uravnotežene prehrane. Iako Neda ponekad uživa u kolačima i drugim poslasticama, ona se trudi da se pridržava zdrave i sveobuhvatne ishrane koja je prepuna hranljivih materija i punjenja. Ona nastavlja ovu rutinu sljedećeg dana. Kao rezultat pandemije COVID-19, pjevačica koja je ranije bila nezapažena u očima javnosti značajno se udebljala. Kako bi se izborila s ovim debljanjem, odlučila se za liposukcijsku dijetu – pristup koji se često bira među raznim poznatim ličnostima.

Kako bi postigla svoj cilj, pridržavala se dijete koja je naglašavala potrošnju proteina uz izbjegavanje štetnih šećera i ugljikohidrata. Njen plan ishrane uključivao je unos hranljivih šejkova svaka četiri sata, kao i obilne porcije lisnatog povrća i mesa bogatog proteinima. Za početak dana voćni smoothie je osvježavajući i zdrav izbor. Za ručak možete uživati ​​u ukusnoj porciji odreska uz hrskavu, svježu zelenu salatu. Noćni obrok se sastoji od zasitnog i aromatičnog brokolija koji je bogat hranljivim sastojcima.

Oglasi