Jelena Karleuša je poznata pjevačica koja je stekla ogromnu popularnost u našoj regiji. Međutim, njen privatni život je oduvijek bio tema medijske pažnje. Mediji su opširno pratili Jelenin odnos sa Duškom, koji je često bio buran. Nedavno je Jelena otvoreno izjavila da je odlučila da raskine brak sa Duškom jer se on više ne osjeća kao sastavni dio njihove porodice, te su se sporazumno razišli.

 

Nakon što je Jelena na Instagramu objavila da prekidaju brak, uzdržala se od daljeg davanja javnih izjava o tome. Jelena je oduvijek davala prioritet zaštiti privatnosti svoje porodice i čini se da je odlučila da to i dalje čini. Karleuša se, s druge strane, trudila da svoje kćerke zaštiti od previranja i svađa koje su nastale kao posljedica situacije. Prilično je intrigantno primijetiti da Atena i Nika ne izgledaju uznemirene odsustvom roditelja, već umjesto toga uživaju u druženju sa majkom i ocem posebno. Bivši partneri se zajednički trude da zadovolje svoje kćerke, a Duško često preuzima inicijativu da kvalitetno provodi vrijeme sa svojom djecom, pa čak i kreće na putovanja da ih oduševi. Duško u posljednje vrijeme sve češće dolazi u Tursku, gdje je vrlo cijenjen.

 

Duško je imao zadovoljstvo ručati u prestižnom restoranu Ciprani u Istanbulu. Tamo ga je pozdravio svjetski poznati kuhar Nusret, a iako nije kuhao za Duška, proveli su kvalitetno vrijeme zajedno. Duško je sa zadovoljstvom podijelio fotografiju njihovog susreta na svom Instagram profilu. Turski ambijent je bio zaista divan, što je mnoge navelo na nagađanje da li bi Duško i Jelena mogli ponovo da se okupe na ljetovanju sa svojim kćerkama.