ZA ONE KOJIMA JE UVIJEK ZIMA: PRENOSIVA GRIJALICA – pruža i do pet sati topline

Ako su vam u zimskom periodu prsti previše ukočeni da biste kucali pravilno i brzo, a noge konstantno hladne, nos često otečen i vlažan, onda je ova mini grijalica odlično rješenje za vas.

15a

 

Održavanje centralnog grijanja na velikoj razini može da predstavlja jako skup sport, posebno ako posjedujete stariju i  istrošenu stolariju te izolaciju, dok grijanje na struju ponekada može da osiromaši i manju državu, tako da je italijanski dizajner Marko Zagaria kreirao vrlo jeftinu, ekološki ispravnu a nevjerojatno efektnu grijalicu za osobnu upotrebu.

prenosiva grijalica

 

Grijalica EGLO koristi samo 3 svijeće kako bi zagrijala prostor do 19 m2  za samo nekoliko minuta. Ova pametna naprava može osigurati toplinu čak pet sati, prilikom jednog punjenja, ali nastavlja emitirati nakupljenu toplinu i nakon što svijeće izgore.

17a

 

Postavljanje grijalice EGLO na idealnu temperaturu, definitivno traje kraće od borbe s termostatom danas modernih grijaćih tijela.  Akumulirana toplina iz unutrašnjosti se polahko i ravnomjerno oslobađa kroz vrh unutarnjih kupola, tako da  osjetite njeno dejstvo gotovo odmah po aktiviranju grijalice.