Suzana Jovanović, poznata pjevačica, više od dvadeset godina je u braku sa Sašom Popovićem, najuspješnijim biznismenom u regionalnoj muzičkoj industriji. Zajedno imaju kćerku po imenu Aleksandra. Poznato je da Suzana iz prethodnog braka ima i sina Danijela, a Saša ga tretira kao svog. Uprkos činjenici da se Suzana davno razvela od svog prvog supruga, i dalje se povremeno spekuliše o razlozima za to. Čak je i bivši Suzanin svekar Rade Zdravković (poznat i kao Žile) javno iznosio neljubazne stavove prema njoj i u jednom intervjuu otkrio određene činjenice.

 

Prema Žiletovim riječima, Suzana i Rade su se susreli dok su nastupali u istom lokalu, a njihova veza je brzo napredovala. Prije nego što je upoznao Suzanu, Rade je imao izvanrednu djevojku iz ugledne porodice. Međutim, sudbina se umiješala u vrijeme sukoba između Radeta i njegove djevojke, zbog čega je upoznao Suzanu. Nakon samo dvije sedmice upoznavanja, Suzana i Rade su se vjenčali. U početku je Suzana bila fantastičan dodatak njihovom domu, ali su se poteškoće pojavile nakon njenog useljenja.

 

Žile je vjerovao da je uzrok ovih problema Susanina intenzivna ljubomora, kojoj je lično svjedočio. Primijetio je da je ona rijetko obraćala pažnju na Radetove roditelje i da nije bila tradicionalna domaćica. Kuhanje joj nije bila jača strana, a često su jeli u barovima. Žile je tvrdio da je prodao traktor kako bi finansirao njihovo vjenčanje, ali od nje nije dobio nikakav novac. Osim toga, imali su minimalnu vezu sa Susanininim roditeljima. Suzanina majka je imala značajan uticaj na nju, utičući na njeno ponašanje u braku.

 

Oglasi