Lepa Brena je jedna od najpopularnijih pjevačica na balkanu, a svoju akrijeru je započela još za vrijeme bivše Jugoslavije i još tada je punila najveće stadione i dvorane i to nekoliko puta zaredom. Brenu publika obožava, i iako je ušla u osmu deceniju života ona još uvijek ima aktivne nastupe.

 

Brena je u muzičkoj sceni aktivna već četiri decenije, tokom kojih je imala veliki broj hit pjesama. Osim toga, okrenula se i u svijet kinematografije, a njen najpopularniji film je “Hajde da se volimo”, u kojem je igrala glavnu ulogu. Početkom 90-ih Brena se udala za Bobu Živojinovića, koji je tada bio prvoplasirani srpski teniser. Zajedno su odgajali dva sina, Stefana i Viktora, a odgajali su i Filipa, Bobinog sina iz prethodnog braka. Brenin odnos sa Filipom je uvijek bio poseban kao da mu je prava majka.

 

Za vrijeme pandemije virusom korona, Brenin sin Viktor živio je sa djevojkom Sandrom Miljaković u Breninoj vili. Činilo se da je njihova veza prilično ozbiljna, ali Brena je mislila da je Viktor premlad za brak. Na kraju je par raskinuo i Brenino mišljenje se pokazalo tačnim. Ipak, Sandra nije prekinula veze sa porodicom Živojinović. Ponekad se viđa u društvu Filipove supruge pjevačice Aleksandre Prijović, a mediji su objavili da čak održava kontakt sa Brenom. Sandra se pojavila na Sound Clash-u i potvrdila da su ona i Brena u dobrim odnosima. Naime, Sandra je ohrabrila Brenu i na fotografijama koje je podijelila na svom Instagram profilu zagrlila Brenu i dodala emotikon srca. Iako je Viktor izrazio podršku svojoj majci, nema dokaza da je bio prisutan kada su dvije žene bile zajedno.

 

Oglasi