jelena Tomašević je poznata pjevačica koja je postigla velika postignuća na javnoj muzičkoj sceni. Pjevačica je porijeklom iz Srbije, a tokom svoje karijere koja traje već decenijama je otpjevala veliki broj hitova. Naime, Jelena je predstavljala i svoju zemlju Srbiju na Eurosongu , muzičkom takmičenju s pjesmom Oro te je dobila dobila i Zlatnu značku grada Beograda za doprinos kulturti Srbije.

 

Jelena Tomašević, rođena je 1983. godine u Negotinu. Djetinjstvo je provela u rodnom Kraguljcu, gdje je završila osnovno i srednje obrazovanje. Nakon završene srednje škole nastavila je studije na Fakultetu za fiziologiju i umjetnost u Kraguljevcu. Prije nego što je diplomirala na fakultetu, vjenčala se za Ivana Bosiljčića, izuzetno uspješnog srpskog glumca. Par je dobio kćer po imenu Nina i nadaleko se smatra jednim od najskladnijih parova koji su se uspjeli izbjeći bilo kakvih skandala ili glasina o rastavi.

 

Jelena Tomašević nedavno je na svom Instagram profilu podijelila tužnu poruku o smrti njenog oca Dragana. Ona je napisala koliko joj je imao značenje koje je imao u njenom životu i podijelila njegovu fotografiju iz mladosti zajedno sa porodičnim portretom. Jelena je o svom ocu govorila kao o dobrom i pažljivom čovjeku, koji je oduvijek bio njen anđeo. Vjerovala je da su mu njegova plemenitost i poštenje u životu zaslužili mjesto među anđelima, i bila je zahvalna na njegovoj nepokolebljivoj vjeri u njene sposobnosti, kao i na ljubavi i podršci koju joj je pružao tokom života. Ove pokloni su bili neprocjenjivi, a Jelena je svoju poruku zaključila riječima da će ga voljeti zauvijek. Gubitak oca za Jelenu je teško pao, ali je za to vrijeme dobila podršku od supruga i kćerke.

 

Oglasi