Biti voditelj je teže i manje glamurozno nego što se čini. Profesionalci u ovoj oblasti ulažu značajan trud iza scene prije nego što se pojave pred kamerama. Vođenje emisije uživo predstavlja jedinstvene izazove jer se greške ne mogu ispraviti, jer se sve emituje u realnom vremenu. Danas voditelji moraju održavati profesionalno držanje i osigurati da njihov izgled bude besprijekoran u svakom trenutku.

 

Međutim, postoje neki mlađi voditelji koji su skloni preuveličavanju u izboru stila, što ponekad može dovesti do problema. Upravo je to bio slučaj prije dvije i po godine kada je bivša mis Njemačke, Anna Katrin Walsh, vodila emisiju sa štapnim usisivačem. Ana je tom prilikom odlučila da obuče svetloljubičastu haljinu sa dubokim dekolteom. Nažalost, zbog toga što je haljina napravljena od likre, nije ostala na svom mjestu dok se kretala, zbog čega su gledaoci nakratko bacili pogled na njen donji veš. Na kraju je postala svjesna situacije koja se odvijala i pokušala ograničiti svoje pokrete dok je stalno prilagođavala haljinu.

 

Bilo je jasno da je u velikoj nelagodi i da željno iščekuje kraj ove teške situacije. Uprkos tome, ostala je profesionalna i marljivo je obavljala svoje obaveze, uvijek nasmijana. Incident je brzo stekao popularnost na društvenim mrežama, a prateći video sakupio je preko tri miliona pregleda. Nažalost, odjeljak za komentare ispod videa bio je preplavljen pogrdnim komentarima, uključujući ismijavanje očiglednog neugode voditelja. Neki su čak otišli toliko daleko da su joj savjetovali da bude opreznija u odabiru odjeće za buduća snimanja emisija. Jeste li vi nekada imali priliku nešto slično da gledate na televiziji? 

Oglasi