VINTAGE UREĐENJE: Pogledajte predivno uređeno potkrovlje u srcu Manhattana!

 

Vintage stil uređenja je veoma jednostavan, koristi se starinama i stvara osjećaj nostalgije i udobnosti. Potkrovlje u Manhattanu, inspirisano ovim stilom ne može biti šarmantnije! Uređenje i lokacija ovog predivnog stana igra ogromnu ulogu u prodaji, te je sigurno jedan od najpoželjnijih stanova u ovom gradu.

Stan odiše svježinom, čistoćom i nostalgijom za kojom toliko teži sam vintage stil. Zidovi od opeke su okrečeni ubijeli što također dodatno poboljšava i povećava izgled ovog prostora i čini ga većim i razgovjetnijim.

Ovaj šarmantan stan u potkroblju je uređen na minimalistički način iako je daleko od elegenatnog i profinjenog dizajna. Sečija koja je napravljena od paleta se savršeno uklapa u ovo uređenje doma te mu daje unikatnost, većina namještaja ja napravljena od starog drveta te to najviše pridonosi vintage stilu.

Pogledajte slike ispod ovog teksta da bi fobili bolju viziju o ovom stanu, sigurni smo da će se većina vas zaljubiti u ovaj predivni stan – bez obzira na to da li ste ljubitelji potkrovlja!

Oglasi